Over ons - Algemene informatie

Noordwand Walldecoration is een importeur, exporteur en distributeur van wandbekleding  met als basis Nederland. Door heel Nederland en België zijn de collecties van Noordwand te verkrijgen. Het behang van Noordwand staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Het bedrijf is in 1988 begonnen met het verhandelen van behang onder leiding van Evert Jan Prins en is sindsdien uitgegroeid tot een grote speler in de behangwereld. Tegenwoordig is het mogelijk om vrijwel overal behang te verkrijgen van Noordwand. De collecties en boeken liggen namelijk in honderden winkels in Nederland en België. 

De collecties die door Noordwand worden aangeboden zijn in samenwerking met verschillende behangleveranciers samengesteld. Zo kunnen wij collecties met eindeloos veel keuze in behang aanbieden. Bij Noordwand kunt u vast en zeker het ideale behang voor uw huis vinden. Of dit nou voor de kinderkamer, slaapkamer of studeerkamer is. Voor elke kamer heeft Noordwand een bijpassende collectie. Ook projectmatig kunnen wij u een op maat gemaakte aanbieding doen!

Het bedrijf is gevestigd in Tynaarlo te Drenthe, maar levert behalve in Nederland en België ook in vele andere landen wereldwijd. Denk bijvoorbeeld aan China, Spanje, Zweden Hongarije, Brazilië enzovoort. Behang is tijdloos en past in allerlei soorten huizen wereldwijd. De behoefte is echter niet in elk land gelijk. Daarom worden de collecties voor verschillende landen ook aangepast aan de plaatselijke vraag. Voor uw vragen over Noordwand kunt u terecht op onze contact pagina