Uw eigen foto afgedrukt op behang!

 

Fotobehang is een behangsoort dat snelt groeit in populariteit. Met fotobehang waant u zich namelijk in een bepaalde sfeer horend bij de afbeelding aan de muur. Maar het kan nog persoonlijker! In plaats van fotobehang te kiezen uit een bestaande collectie, kunt u er ook voor kiezen om een eigen foto te uploaden! Op deze manier kunt u uw kamer in eens veel persoonlijker maken met bijvoorbeeld een foto van een plek met mooie herinneringen of van een bijzonder moment. U kunt samen met uw lokale retailer van Noordwand een mail naar ons sturen met een fotobestand. De minimale hoeveelheid pixels is 1000 pixels per meter voor een goede kwaliteit. Als u de mail verstuurd krijgt u een voorbeeld van hoe het er uit komt te zien, vervolgens kunt het behang bestellen via de retailer. Onder deze tekst vindt u een aantal voorbeelden van fotobehang uit bestaande collecties. 

Het behang dat wij gebruiken voor het maken van fotobehang met persoonlijke foto's, is behang op vlies. Vliesbehang is behang van het hoogste kwaliteit. Vliesbehang is makkelijker te bevestigen dan papierbehang en ook weer makkelijker te verwijderen. Qua uiterlijk ziet vlies behang er ook beter uit en voelt het fijner aan. Na bestelling wordt het behang thuis afgeleverd. 

    

 

Vraag uw lokale retailer voor meer informatie over fotobehang met persoonlijke foto's. Er is altijd een retailer van Noordwand bij u in de buurt. Dit kan een grote bouwmarkt zijn of een kleine speciaalzaak.